Tuesday 31 May 2011

The Play Date Cafe



Here is my take on Colour Splash Week Challenge 83 at The Play Date Cafe.

Thanks for stoping by! ;)



Šį kartą dalyvauju The Play Date Cafe blogo rengiamoje užduotyje kuri yra: balta, juoda plius žalia. Balta, juoda plius spalva yra mano laaabai mėgstama kombinacija ;)

Dekui, kad užsukote!

Monday 30 May 2011

Once Upon A Sketch challenge


This is a sketch....

....and here is my LO...




Here is my take on May 15 challenge at Once Upon A Sketch. This time journaling should be typed. Can you believe this, I even went and bought a printer for it, well it was about time I had one really, but as you can see scrapbooking has totally twisted my little head. ha, ha ;)

Sveiki Mielieji blogiečiai, kaip ir jau suprantate (jeigu sekate) skrebukas darytas OUAS blogo užduočiai, kuri šį kartą buvo apie 'spausdintą užrašymą'. Yra visiškas išprotėjimas, buvau - gerąja prasme priversta įsigyti printerį. Pats laikas aš jau jį turėjau.

Mano žmogučiui čia trys mėnesiai, man jis toks rimtas ir suaugęs pasirodė...kiekvieną dieną aš vis pastebiu kaip jis auga, auga (Henris jau beveik šešių mėn)...kartais visai jau kaip didelį berniuką matau...tiesiog kartais žvilgsnis ar aprengimas sekundėlei nuveda kur kitur, lyg į ateitį...Ar pastebėję ir jūs tai kitos mamos 'ant' savo vaikų? Taigi ir pavadinimas yra apie tai - aš matau augantį tave tiesiai prieš mano akis (ar mano akyse).

Dėkui kad užsukote ;)

Thursday 26 May 2011

uuu...aaa...kaip norėčiau...



The absolutely gorgeous May kit from My Scrapbook Nook??

Once Upon A ..Sketch is giving one, right now!!

All you need to do is this..

1. Follow the Once Upon A ...Sketch Blog
2. Copy this exact information and post about this on your blog, together with the May kit picture and a link back to Once Upon A Sketch.
3. Make sure you also post the information about the current offer at the Nook listed below.
3. Link your post using the Link Tool at the bottom of this post!

That is it! You have until the end of the current challenge, which is midnight May 31st, Australian Eastern Standard Time. I will draw a random winner soon after.



My Scrapbook Nook is offering a wonderful offer for a limited time only!Sign up for 6 months and receive the May kit for free......great deal!

Or Sign up for 12months and get the 13th kit free!!!!!!!!!

Kits value between $31- $34 – Yours for only $29.50. This way we ensure that you receive a fully loaded kit each month. We will also offer combined shipping with any add-ons or goodies from the store you need.
http://myscrapbooknook.org/kit-club/

Tell a friend and if they sign up email us at orders@myscrapbooknook.com and give us your friends name and we will give you a $5.00 store credit. Good only while supplies last.

Eikite į Once Upon a Sketch blogą, padarykite viską pagal instrukcijas ir galbūt laimėsite štai tokį prizą ;)

Wednesday 25 May 2011

Greitas plaukų papuošalas/Headband





Jei turite savo mergaitę ar pažįstamą mergaitę pagaminkite jai tokį ar kitą panašų galvos papuošalą - headband. Bėje kaip lietuviškai tai vadinasi?
Viskas susidėjo daug negalvojant per gal penkias minutes. Žinoma, aš apskritimus/žiedlapius karpiau su Cricut, bet galima juos ir ranka išsikirpt, kad ir tiesiog paprastus apskritimus įvairių dydžių. Suklijavau trysD kempinėlėmis ir prisiuvau prie gumelės. Popierėliai buvo balti, padažiau su pastelinėm akrilo spalvom.

Ačiū už apslilankymą ;)

Monday 23 May 2011

...smagu girdėt...

...skaityt, matyt, kad 'prieš' įraše rodyta 'It's a Girl' atvirute, The Shabby Tea Room bloge iš 141 darbelių patekau į HONORABLE MENTION CUPS OF TEA dešimtuką, che, che ;)

Smagu!

Thursday 19 May 2011

It's a Girl ;)


Card Patterns


The Shabby Tea Room





Here is the card that I made combining two blog challenges The Shabby Tea Room and Card Patterns.
Thanks for stopping by ;)


Atvirutė daryta draugei, jos dukrelei (laikykim kumščius, kad ji čia neužeitų) dalyvaujant išpildant užduotį iš The Shabby Tea Room ir Card Patterns.

Dėkui už apsilankymą ;)

Friday 13 May 2011

Sicilian heights/ Sicilijos aukštumos






Negaliu tuo patikėti! Blogger, ėmė ir suvalgė mano vakarykštį įrašą...Ghrrrr.....

Hm, perrašyti, neperrašyti....

Skrebukas darytas Get Picky tinklaraščio April Inspiration Challenge #7 užduočiai, panaudojant spalvų paletę įrašo viršuje.
Daryta panaudojant nuotraukas iš atostogų Sicilijoje...Vakar buvau parašius apie visa tai kaip ten kas buvo ir kodėl pavadinimas 'aukštumos' bet šiandien viską perrašynėti man nebeįdomu. Tiek to. Grožėkitės tik vaizdais, che, che ;)

Dėkui kad užsukote ir nepabėgote nepalikdami komentaro! ;)

Saturday 7 May 2011

...mamos apklotėlis/momma's blanket...


Here is my entry into Once Upon A... Sketch challenge blog. This LO 'momma's blanket' is based on my urge to make a blanket for my soon-to-arrive baby. And I can tell you it was more fun working on the sketch than it was day after day knitting this blanket, but I did get a sence of achievement and my baby got warthm and something (hopefully) to treasure. Thanks for visting!








Skrebukas darytas dalyvaujant Once Upon A...Sketch iššūkių tinklaraštyje.
Mano trijų savaičių mažulėlis, įsuktas į 'mamos' (čia manęs) numegztą apklotėlį. Megzti man nepatinka ir nelabai nemoku, bet kaip gi čia prasiversi su naujagimiu be savo 'padaryto' apklotėlio...
Žinojau iš kart, kad man tokio reikės ir nesvarbu kiek mezgimas trūks, bet leliukas bus laiku įsuktas, apklotas su mamytės apklotėliu. Berniukas - vadinasi būtinai mėlyna, na dar ir baltos dadėkime. Ant tėvų lovos paguldytas, toks mažas, lyg ryšulėlis kieno paliktas ;)

Žinutė verstūsi taip: Būsima mama nėra mezgėja, meilė ir užsispyrimas, kartu su daug valandų virbalų klebėjimu (tratėjimu) leido šiam ypatingam apklotėliui kurtis, kad laikytų mano mielą leliuką šiltai ir patogiai. (sorry, nekoks lt vertimas).

Dėkui už apsilankymą!

Wednesday 4 May 2011