Tuesday 21 September 2010

Lietingos dienos (skrebas nr.3)



Kai dešimt pasieksiu, tada nustosiu skaičiuoti ;)

Skrebukas darytas Irmos Perednes konkursui - 'lietingų dienų' skrebinimas.
Kadangi aš savo vaikų dar neturiu, o visos liūdnos akimirkos dažniausiai neįamžinamos nuotraukose (laidotuvių kokių žinoma, kad neskrebinsi), tai reikėjo imtis kažko kito.
Turėjau, kaip ir pati Irma minėjo, vaiką (save) verkiantį ant kalėdų senio kelių, bet neradau...tada galvojau, pasiskolinsiu iš interneto platybių vestuves lietuje...O tada dar geriau sugalvojau, kad kam man ka skolintis, juk mano pačios vestuvės buvo per žiaurų orą, lietus ir vėjas, lapkričio galas - manau puikiai išpildo užduotį...nebuvo jos tradicinės, be baltos suknelės ir be minių, todėl ir nuotraukų gamtoje (kaip kad pridera) nėra... cha,cha ;)
Nuotrauka naudota prieš išsiruošiant.
Jungčių, užuominų ir viso kito - bandykite atrasti patys.




Čia pati suknelė įkvėpimui ;)

Bėje labai gerą websaitą atradau, kur 'išmokau', ir gavau ideją šiam LO, kad nereikia, nėra būtina ir netgi labai gražu, kur nėra visas lapas skrebinamas, tiesiog tik dalis. Man patiko.
Ačiū už žiūrėjimą ;)

7 comments:

  1. LABAI patiko. Pirmiausia, nuostabi idėja atkartoti suknelės raštą skrebuko detalėmis bei spalvomis. Prisipažinsiu kad ateičiai esu (o gal net sekančiam konkursui :) suplanavus temą kuriai kaip tik reikės idėjas semtis iš kokio rūbo, aksesuaro, rankinės ar pan...pažadu kad bus tokia tema ;)
    Pavadinimas irgi su antra prasme ;) Dabar visą vakarą man ausyse skambės ši Princo daina :D Violetinė spalva asocijuojasi su prabanga, aristokratija...kažkurio Anglijos karaliaus laikais, šią spalvą dėvėti buvo leiždiama tik aristokratam o ne eiliniam žmonėm (rodos dažaus dažyt tekstilę buvo per brangu pagaminti).
    Tad vestuvės ištiesų yra kaip ir svarbiausia, iškilminga, didinga diena...pavadinimas atitinkamas.
    ***
    O apie tik lapo dalies skrebinimą tai či kaip ir dizaino 'white space' erdvės taisyklė ;) Akim reikia tuščios vietos pailsėti.

    ReplyDelete
  2. dekui tau Irma uz toki issamu komentara, labai malonu ;)
    O apie anglijos karalius ir violetine spalva - nebuvau girdejus, idomu ;)
    Ir 'white space' taisykles galbut nesu girdejus, nors man patinka ir labai perkrauti skrebukai, kur nepailsesi ;)

    ReplyDelete
  3. Puikus skrebukas man jis labai patiko

    ReplyDelete
  4. nuostabus skrebukas - as jy yvardinciau kaip modernu ir issamu :) super - labai laukiu daugiau tavo darbeliu :) ydomu ar tu ir toliau skrebinsi tokiu stiliumi - zavinga!!!

    ReplyDelete
  5. Dekui lawrute uz grazius zodzius ;)

    O del stiliaus as dar ir pati nezinau, esu dviguba asmenybe (dvynys) tai sokineju nuo vieno prie kito stiliaus. Darau tai kas patinka, uztraukia aki ir taip kaip tuo metu jauciuosi arba dar geriau - taip kaip tuo metu 'susifantazuoja' :)
    Beje patinka ir tvarkingi ir labai netvarkingi, išmetyti stiliai..Bet manau netvarkingus yra dar sunkiau padaryt nei tvarkingus ;)

    ReplyDelete
  6. Labai patiko tavo skrebukas, jis toooks saikingas mano akimis :) Ir aplamai grazus tavo blogas ;)

    ReplyDelete
  7. knopkiukai dekui tau labai! Tavo blogas ypac ispudingas, tiek sauniu darbu, butinai prachekinsiu daugiau ir uzsiseivinu i blogu lista tuojau pat! ;)

    ReplyDelete