Friday 17 September 2010

Pirmasis 'skrepas' ir Cricut Expression šventimas



Valio, valio!

Didelis pasiekimas ir džiaugsmas čia man pačiai PAGALIAU 'įsiveliant'į šį nuostabų hobį!
Ir, koks džiaugsmas - aš turiu Cricut pjaustymo mašiną. Woohoo!
Ėmiau ir be jokios sąžinės graužaties pasidovanojau sau pačiai (mums nereikia prabangių rankinių ar batelių);)

Vis iki šiol tik atvirutes dariau ir dalinau jas svarbiems ir ne visai svarbiems žmonėms. Smagus užsiėmimas, bet kai žinai, kad prasedėjus vieną-tris valandas jas darius jos turbūt nukeliauja į šiukšlių dėžę(ne, ne pas visus), tada imi galvoti ir taip vat mintis gimsta, kad scrapbooking vis delto yra vertingesnis dalykas. Viskas lieka tau, tavo ateičiai ir mylimiems žmonėms. Ir tik per didžiausia stichinę nelaimę visa tai tik gali prarasti.

O į skrepą buvau užvesta visai netyčia, Irmos Peredne jau kelis metus atgal, tik vis neprisiruošiau (turbut tik savo galvoj) to pradėti. Ji tik tiek galiu pasakyti yra - amazing! Ir dar vienas dalykas padėjo tai pagaliau pradėti, nes Irma kažkur buvo pasakiusi (kiek pamenu ji minėjo, kad tai kažkieno kito net žodžiai), kad nereikia galvoti, kad skrepinti tik reikia nuo vaikystes iki dabar. Žodžiu, nebijoti ir ryžtis skrepinti šių metų, ar prieš penkis metus ar vaikyste, be jokios sekos kaip pačio darbo, na o kai jau prisikaups daug layout'ų tada žinoma, juos galima sudėti pagal metus ir šiaip jums patinkančią tvarką. Taigi ačiu tau Irma už ideją ir vertingus žodžius ;)

Šis layout'as yra irgi susijęs su jos blogu. Kas mėnesį ar kas kiek būna kuriamos jos pačios užduotys(?), taigi mano pirmasis skrepas su iš jos panaudota užduotim Random Inspiration Challenge #10: Inspired by Music. "Inspiruotas muzikos".
Čia pas mane viskas susipinę, ir pačios nuotraukos su tuo, ir užvardinimas (bėje užvardinimas ir labiausiai reikalingas kaip šios užduoties išpildymas).

Daina naudota M.Jackson's 'Black or White'. 'Juoda ar balta'- klavišai su tuo susiję, bėje dainoje juk sako 'no matter if you're B or W'(nesvarbu ar tu juodas ar baltas)....taigi ir muzikoje, pijanino skambėjime nesvarbu kokie klavišai spaudžiami, jie visi vienodai gražiai ir intriguojančiai skamba.

Bėje, dar būtų čia labiau man pačiai pastebėjimas, su begale popieriaus įvairaus spalvoto aš turiu, pasirinkti tai kaip 'juoda/balta' yra labai keista. Nu bet gi niekur tos spalvos nedings...bus ir jos ištrauktos į dienos šviesą. Kartais kas mažiau yra daugiau.

Ir tik pažiurėkite kokias šaunias gėles ir raides cricut'tukas gali 'nudirbti' ;)





Ačiū, kad žiurėjote ;)

1 comment:

  1. atkelta...

    Irma said...

    Nuoširdžiai sužavėjote mane šiuo skrebuku: Ne tik dizainu, bet netgi simbolika, kaip ir to j/b dryžuoto raštuoto popieriaus panaudojimas - taip panašu į pianino klavišus.
    Sunku tikėti kad tai pirmas skrebukas(?) Visada kada pamatau tokius išbaigtus, gražius skrebus, pagalvoju kad prieš "debiutą" galbūt priskrebino 10-20 "susvilusių" skrebukų blynukų o tik vėliau kada taip gražiai pradėjo dėliotis nusprendė pasirodyti su savo "pirmu" :D (juokauju aišku), bet faktas kad skrebui/dizainui turite gerą akį.

    Esu be galo pamaloninta kad mane paminėjot. Dažnai berašydama savo pezalus bloge, pamanau kad monologas su savimi, ir dauguma net neskaito ką prirašau. Grynas smagumėlis kai atrandi kad kažkurie mano žodžiai ar patarimai buvo vertingi, ar aplamai ką nors įkvėpiau skrebinti....Nerealus jausmas :) Ačiū ;)

    O dėl atvirukų, tai antru paragrafu labai tiksliai apibudinote mano pačios priežastį kodėl neskrebinu atvirukų...tiesiog pati žodis į žodį tą pat galėčiau parašyti.
    Nors esu skrebinus 2 atvirukus sūnelio mokytojai ir pagaminau per 10 min. kol laukėm autobuso į mokyklą :D

    Sveikinu pirmu skrebuku ir "Welcome" į konkursą.

    O tas Cricut tai super mašinėlė. Mano kaimynka turi. Labaipatiko dešinėj tą lašų garlianda (ten irgi su Cricut pjauta?)
    4 September 2010 18:47
    dalijablog said...

    Dėkui tau Irma už gražius žodžius, man čia tikras 'pirmas blynas', toks ir matosi pasvilęs truputį :D
    Aš laukiu savos atžalos, bus tada apie ka skrebinti daugiau/įdomiau/prasmingiau.
    O ta kaip tu sakai 'lašų girlianda', taip su cricut išpjaustyta.
    5 September 2010 06:46

    ReplyDelete