Sunday 14 November 2010

Skrebukas 'Lithuanian dream'









Skrebinta Irmos konkurseliui, tema - 'interviu išpildymas/įkomponavimas'.
Pavadinimas 'Lithuanian dream' (LT dream) nuo žymaus žodžių junginio 'American Dream'. Kaip visi svajoja, galvoja kaip gera/smagu gyventi/buti Amerikoje, daug maž gyvenimas ten su mažiau rūpesčių ir daug daugiau gerų dalykų. Mums važiuojant ir lankant Lietuvą taip panašiai ir yra...jokių rūpesčių, tik visiškas atsipalaidavimas, gero laiko apturėjimas ir visokių kitų malonumų išmėginimas.

Update: interviu tekstas verstūsi taip:
Klausimas: Kuo tau Lietuva patinka?
Atsakymas: Negalėčiau išskirti kažkokio būtent vieno dalyko. Man patinka aplinka, žmonės, maistas ir labai skani jų kava.
Aš jaučiuosi patogiai ten, mėgstu sedėti lauke kavinėje ar bare ir tiesiog būti visiškai atsipalaidavusiu ;)

Viso/pilno interviu as nedariau, tik pasirinkau kaip vieną klausimą savo vyrui(juk interviu ir susideda iš klausimų ;) 'What do you like about Lithuania?' Taigi jis ir atsakė...Spalvos - trispalvė pagrinde (geltona, žalia, raudona).

Dėkui už žiūrėjimą ir komentavimą ;)

7 comments:

  1. Smagus skrebukas. Sekmes konkurse! galetum ir isverst ka jis ten atsake tau i klausima :)

    ReplyDelete
  2. ader, kazkaip nepagalvojau apie isvertima, maniau siais laikais visi 'suangleje';) ( neizeidziant tu kurie gal ne viska supranta)...pataisysiu ;)

    ReplyDelete
  3. Labai patriotiskas skrebukas :D Ir del interviu klausimo, ir del spalvu :))) Sauniai padirbejai. Linkiu sekmes konkurse ;) (as pati tai nesugalvojau nieko, tad si karta nedalyvausiu)

    ReplyDelete
  4. kokios lietuviskos spalvos ;) super... man labai patiko tie karpiniai ir apsiuvimas apie nuotraukas... nepasakyciau, kad greitukas ;)
    Marika

    ReplyDelete
  5. labai dailus skrebukas. Patiko detaliu ivairove, ir kad nuotraukos apvalintos (megdzioja ta taskuota pagrinda). Akiai tikrai daug ko apziureti, bet nepasakyciau kad perkrauta. Patiko kad iamzinai vyro autentiska rasta, ir... tik vienu klausimu tiek (+) apie LT gavai ;) patrijotas :)

    ReplyDelete
  6. Man šis skrebukas tobulas. Žiauriai žiauriai fainas! Spalvos, detalės, nuotraukos ir jų forma - viskas nerealiai smagiai žiūrisi. :)

    Nemačiau dar marikanos konkursinio, tai kol kas mano nuomone, tavo skrebukas vertas prizo!!!

    ReplyDelete
  7. Dekui merginos uz grazius zodzius!
    Marikana sake per nakt darys :) tai jos ten turetu but laaabai geras! :D

    ReplyDelete