Friday 25 March 2011

vieno mažo žmogaus didelis kraitis....







...su daug drabužių ir batų.
Istorija tokia būtų, kad kai sužinojau kad 'tai' berniukas (pasakė man ponia daktarė užtikrintai 22 savaitę) tą pačią dieną bėgau ir iš to džiaugsmo nupirkau visas šešias kelnių poras....juokiamės, kad gal net mano vyras tiek nešiojamų neturi, o čia dar net negimęs lelius su tiek daug kelnių...
Nuo tada spinta (tiksliau visos dvi didelės) augo, augo ir vis dar auga. Rodos ir dažnai ir po daug neperkam, bet tų rūbų tiek kad vos spėjam nešiot. Taip, taip žinau, vaikai greitai auga...
Bet gi ech, ko nepadarysi tam savo mielajam pirmagymiui....

Dėkui už dėmesį :) ir nuostabaus savaitgalio visiems!

7 comments:

  1. Jau taip dailiai suderini detales, kiekvienam kampelyje yra ką patyrinėti. Labai gražu :)

    ReplyDelete
  2. labai patiko...as panasu skrebuka seniai esu sukurus su mazojo garderobo/spintos nuotrauka;)
    Labai patiko tavo skrebukas...spalvos tokios svelnios.

    ReplyDelete
  3. Jetus, kaip fainiai viskas atrodo! Labai smagus skrebukas :) Gerai, kad iamzinai toki momenta, juk tuoj spinta pasipildys didesniais rubeliais, o sitie maziausieji tures uzleist jiems vieta.

    ReplyDelete
  4. jetau kaip grazu, visos spalvos, detales, na tiesiog grazumelis :)
    bet kiek susijuokiau perskaicius tektuka, nes pas mums dabar lygiai tokia situacija, kad visko norisi pirkti, nors net nezinom ar prireiks to rubelio, ar tiks.. na, bet manau pirmagymiu tokia dalia :)

    ReplyDelete
  5. Jau kaip gerai atrodo ta pakaba su pagrindine nuotrauka!!! neraliai fainai viskas suderina, atrodo kad istikro cia ir kaba tie drabuzeliai!! Ir apskritai grazu, liux!!

    ReplyDelete
  6. Tavo darbelio idėja jau seniai plėvesuoja ir mano darbo kampe ... Labai šviesus, švelnus darbelis. Išties miela ... O rūbelių tikrai ne tiek jau ir daug ... matytum mūsų ... oh oh tėtis saiko nejaučia :)

    ReplyDelete
  7. ...labai grazus skrebukas - tikras, tyras, kudikiskas :) nuotraukos pakabinimo ideja ant pakabos - fantastiska :) ir pavadinimo issiuvinejimas prie drabuzeliu temos - labai tinka :)

    ReplyDelete