Sunday 11 September 2011

...gyvenimas kas mėnesį...



Aš sugalvojau/nusprendžiau ir sau taip pasakiau, kad vesiu savo gyvenimo projektą (Project Life) kas mėnesį (mėnesinį), ne kas savaite.
Gyvenimas yra judrus ir užimtas, su dideliais norais ir svajonėm, nėr čia ko laiko bereikalingai švaistyt. Beto man, kaip pačiai yra daug lengviau kažka labiau 'susistemintą' suprast. Metai turi 52 savaites, arba 12 mėnesių. Tad pastarajį variantą ir užskaitau ;)

Patinka pats procesas, konspektuoji įvykius kas savaite, per daug saves nespausdama ir užrašydama tas kas tau atrodo svarbu, o tada prisėdi per vieną vakarą suredaguoti nuotraukų ir parašyti tekstą, kurį tam mėnesiui aš kas savaite išskirstau ;)

Žodžiu bus taip.

Geros savaitės!

8 comments:

  1. puiki ideja! Kas savaite taip isipareigoti man butu neikandamas projektas, nors ir menesio konspekta paruosti irgi ne lengvas darbas ;) Nors dabar kol Henrikas dar auga buna daug nuotykiu, "pirmuju' pasiekimu...pats tas siuo projektu uzsiimti. Man paciai gaminti ka nors panasaus atrodo kad maza kas keiciasi, nors mano bachuriukai paauge jau ;)
    P.S Tik labai man gaila kad is arciau neimanoma paziureti, paskaitineti :(

    ReplyDelete
  2. Na galiu pasakyti, kad pasiskolinau tavo ideja ir jau konspektuojuosi ivykius kas savaite, bet seniai nusprendziau, kad viska sudesiu su nuotraukytemis ir surasysiu tik apie menesiuka :) nes laikas lekia zveriskais tempais :) va dar ana pirmadieni buvau nestuke, o si pirmadieni jau mazyles mama ;) na nereliai laikas skrieja, o ir ivykiu jau nemazai.. :) tad aciu tau uz ideja :)

    ReplyDelete
  3. Puikus projektas. Lauksiu jo tesinio:)

    ReplyDelete
  4. Darbas turi buti malonumas, tad gali vartyti savo norus kaip tik noris :)
    Iki metu kazkaip visko tiek daug, o po to jie savais keliais pradeda eiti ir nuotrauku mazeja, o vaiksmai buna nebeiamzinti. Spek, ar as matau daug, ka mano mazius veikia darzelyje ? :)
    Tada sveikinu Dalia, kad tu tvirtai vis pildai, nes ateityje gyvenimas bus kitoks :) busi labai patenkinta, kad padarei.. nors visada po laiko bus, kad galejau gal ir daugiau :))))) bet visko juk nesurasysi, nenufilmuosi :)
    Sekmes

    ReplyDelete
  5. Sypseniki! Dideliausi sveikinimai! Koks dziaugsmas, Norse pirmom dienom ir sunku!

    Merginos, dekui. Aš nesu apsesta kad viską pildyti iki menkiausios smulkmenos, zadu vesti bent jau iki 2 metu. Dėl toliau - bus matyt dar.

    Žinau, kad rupi paskaityt ko ten prirasyta, bet... reikia kažką ir sau pasilikt ;)

    ReplyDelete
  6. As irgi manau, kad iki 2 metu dar imanoma dazniau pildyti, bet veliau tikrai nenutinka tiek daug idomybiu, kiek ju buna, kol vaikutis dar visai mazas. Bet seip tavo ideja ziauriai faina, jei antra kada turesiu, tai butinai bandysiu ir as kas menesi rasyt visus pasiekimus ir pan, gi manau bus taip smagu juos prisiminti ateiti :)

    ReplyDelete
  7. Nu ir kas cia sako, kad po 2 nieko nenutinka ?A? :)))) Kaip tik po dvieju gali atsirasti brolis arba sese, o tada vajei kiek visko nutinka :))))
    Po 2 atsiranda kitas svarbus etapas ...ne pasiekimu ir suvalgytu kosiu, o veiklos etapas... Kaip kad vaizdelis ... su pampersu, kepure ir guminiai batai :)))) i lauka :))) Taip, kad Dalia- galiu paguost, nemesk sio reikalo.. bo kiekvienas etapas bus nuostabiausia :)

    ReplyDelete
  8. Sutinku knopkiniukai...vėliau bus visokiu kitu įvykiu, tad aišku tik spek vesti! Bet gi jei tiek visko vesi ir dar skrebinsi nebus kur kojos padet, nepraeisi! :D jau ir taip viskas lengvai apsiverte ;)

    ReplyDelete