Wednesday 25 January 2012

Kai aš padarau skrebuką...

...turiu tokią tradiciją, kad padedu jį matomoj vietoj, ant stalo, prie gėlių....ir grožiuosi, prisimenu dar ir dar apie ką ten skrebinau.. Ir mano Henriukas vis pirštu rodo, jei ką aiškaus nuotraukose mato ;) Ir laikau jį ten, ar patraukus kur kitur, bet vistiek man matomoj vietoj iki kito skrebuko.

Turite gal ir jūs tokią/kokią tradiciją?





Nuotraukoje aš, 2010 -ujų vasarą. Šeštame-septintame nėštumo mėnesyje, Palangoje...'Bėgom' link tilto iš Basanavičiaus gatvės, saulėlydžio stebėt, nors jau darėsi vėlu, bet kažkaip dar nuotraukose šviesu...Sakau 'bėgom' kabutėse, nes kur ten nėščia pabėgsi! Plius dar po didelės vakarienės ( kai nėščia, daug ir netelpa)....MB ši nuotrauka labai patinka (gal kad pats darė, che, che), sako you can see that pregnancy glow....
Toks vat vasaros, popieriukų, atsiminumų šventimas ;)

Priemonės, Studio Calico sausio pagrindinis rinkinys 'County Fair'.

Geros dienos!

6 comments:

  1. Pasakiška pirmoji nuotrauka - skrebukas, fonas... <3 Be žodžių... <3 Ir tas "medinio" skrebuko prisegimas mediniu segtuku prie pagrindo... Super :)

    Beje, dėl tradicijos - kol kas tik vieną tikrą skrebuką turiu :D Jis pakabintas ant sienos tarp mūsų šeimos nuotraukų :)

    ReplyDelete
  2. super skrebukas! man viskas jame patinka :)

    o del tradiciju - kiekvienas naujas skrebas stovi ant komodos iki sekancio naujo skrebo :D

    ReplyDelete
  3. Mmm, kaip cia gerai tas lentu pagrindo popierius! Kaip tie lentu takeliai prie juros :) Sauniai :) patinka man :)
    O del tradicijos... neturiu jokios tradicijos su skrebukais. Jeigu yra sviesos/upo, nufotografuoju, o jei ne, tai tiesiog ikisu i albuma ir tiek :)

    ReplyDelete
  4. Kaip man grazus toks lentu imitacijos pagrindo popierius!! nerealiai!! noriu tokio popieriaus! nes visiskai susizavejau tavuoju skrebuku, o dar kokia foto!! nuostabu!!

    ReplyDelete
  5. Nu kaip as cia praziopsojau tavo skrebukus!?? Nesirodai daugiau SM tai gal todel *o gal tik nepastebejau?)
    Sis yra mano 'favorite'. Nuotrauka labai grazi...tikrai "pregnancy glow" matosi :) O medienos rasto popierius, ne paslaptis visiem kad tai mano silpnybe..SUPER!!!!!!

    ReplyDelete