Tuesday 3 April 2012

Po geros pertraukos

Bandau sugrįšti vėl.
Nepatinka man daryti pertraukas, bet gi kad tas gyvenimas toks vos suspėjamas.

Skrebukas darytas savo malonumui ir nuotraukos yra 'senos', mano mažajam čia tik trys mėnėsiai, o skrebinta tai, kad 1 Balandžio jam suėjo 16mėnėsių, dienom tai gaunasi 487dienos. Ne, neplanavavau aš tokios datos skrebinti, bet turėjau šias nuotraukas, kaip ir bet kurias kitas, jos pažiurėjus kaip ir nieko kitam nesako - Mama ir vaikas, kas per istorija. O man jos sako daug ką...Pasakoja dienas, tas dienas, kai jis dar mažas buvo labai, ką mes veikdavome, juk abudu tik likdavome ir iš ko tos dienos susidėdavo, sunkios jos ar lengvos buvo, na ir žinoma, nusistebėjimas, kad vat kaip jis jau užaugo.....Manau kiekviena Mama su šiais pamąstymais visą gyvenimą gyvena. Čia net ir neskrebinant tokios mintys užklumpa. Ir manau jos ne kartą skrebukuose dar užfiksuotos bus.



O čia pora nerodytų atviručių...





Iki, gerų Velykų jei nepasimatytume :-)

4 comments:

  1. Labai labai! Patinka visa skrebuko kompozicija, tos juosteles virsuje lapo, viskas! Taip pat ir atvirukai lb grazus.

    ReplyDelete
  2. Labai dailu :) minimaliai papuostas, bet viskas taip savo vietose :) patinka, kad nuotraukos taip i juostele sudetos - lyg prabegancios dienos :)

    ReplyDelete
  3. skrebukas man toks fainutis, ta raudona lyg pilna mamos meiles, o ir tie pataskymai tokie zaismingi, na viskas taip minimalu, bet viskas vietoj ir grazu :) o kad vaikai greit auga tai tikrai pati jauciu :))
    atvirukai dailuciai labai :)

    ReplyDelete
  4. Labai patio skrebuko minimalumas tas 'white space'. Ir nuotrauku blankus efektas....rodos tai vyko jau seniai seniai. Dailu! dazniau paskrebink ;)

    ReplyDelete