Thursday 12 April 2012

Velykiniai pasigulinėjimai



Skrebukas darytas Mainų Rato penktajam žaidimui, kurį šiuo metu rengia Neringa. Reikalavimai - juoda, balta, raudona ir apsikritimas. Atrodė tikrai ne mano spalvos, bet dėkui Neringa leido naudoti ir kitas spalvas. Mano apskritimai šiek tiek kreivoki gavosi :-)

Pavadinimas skamba keistai ir vos ne tai kad nesuvokiamai :-)
Bet gi buvo taip, labai ramios, tingios, su mažuoju negaluojančiu Velykos. Čia mes visi keturi kadre ( ketvirtas būtų katinas), su telefonu fotografuota, kėliau ranką ir įamžinau šį svarbu (man) momentą. Kartais neaiški fotografija, be žmonių galvų ir kitų dalių gali sakyti daug.

Tolimesnė istorija kas kaip ir kodėl per šias Velykas yra skrebuko 'nugaroje'.

Naudota Studio Calico rinkinys Brooklyn Flea, kuris buvo išleistas sausį. Bet mano tik dabar pradėtas narplioti. Dėl tos priežasties, aš nutraukus prenumeratą. Reikia prasivalyt ir neapsikraut, nekaupt. Tris-keturis kartus į metus įsigyt jų rinkinius tikrai manau man bus butinybė. Bet kas mėnesį - aš nespėju.

Dėkui, kad užsukote :-)

7 comments:

  1. Mane irgi 'veza' iPhone nuotraukos. Uzfiksuoja tai kas intymu.kazkaip atrodo autentiskesnis - t.y. nepozuotas momentas. Pagrinde del to noreciau ir pati isigyti iPhone, kadangi dabar jei su MB, jam vis i sona baksnoju kad nufotografuotu koki nuostabu momenta kada as su savimi neturiu fotoaparato.
    Skrebukas saunus! Tik man neiprasta matyti ant juodo pagrindo...pripratinai prie pasteliniu bei margu skrebuku ;)
    Sekmes konkurse!

    ReplyDelete
  2. Irma, dekui.
    Taip, iPhone labai vertinga del to, bet gi ir su kitais tel įmanoma fotografuot.
    Žinai, issiduosiu, pagrindas is tiesu nėra juodas. Jis toks labai tamsiai rudas net nzn su kuo palygint.

    ReplyDelete
  3. Šaunuolė, viską užskaitau. :)

    Mane techninis klausimas domina - ar tas apskritimas po foto dėliotas iš juostelių, ar ten vientisas apskritimas? Niekaip akimis nepagaunu...

    Labai suprantu tokias "pasigulinėjimo" Velykas, nes aš tik nuvykusi į Lietuvą po kelių dienų atguliau iki pat švenčių su temperatūra ir gripu. Tai visus šonus nugulėjau. ;)

    ReplyDelete
  4. Man labiausiai patiko nuotrauka! Toks geras momentas pagautas! O pats skrebukas paskatino pergalvoti, gal vis tik suspeciau ir as pagaminti kazka konkursui, nes anksciau kiek galvojau, tai kaip i siena atsitrenkdavau - jokios idejos.

    ReplyDelete
  5. Dekui merginos ir smagu kad Neringa uzskaitai :-)

    Technika cia parasta ir primityvi, emiau lekstes ir pjoviau pagal juos apskritimus. Taip, pilnas apskritimas, visi susluoksniuoti lyg tortas. Bet yra ir juosteliu mazu ideta ant geltono apskritimo.

    As labai norejau padaryti darba, taigi pjoviu aplink lekstes iskart su 'peiliu', todel tokie jie 'kreivoki'. Bet as norejau skrebinti ir atlikti ir pristatyti darba ir buvo velu ir tingejau traukti cricut'a. ir, ir, ir :) esu is tu cia dabar ir vietoj.

    Zivile. Imk bet ka is savo issisaugotu ikvepimui ivairaus tipo dizainu. ir daryk, nieko nelauk. Praeik pro kit'us tarkim SC, ten jie taip gerai maiso spalvas, duoda tikra issuki. Is pradziu tai atrode ne mano spalvos kurias Neringa sugalvojo.

    Sekmes!

    ReplyDelete
  6. Jo, man irgi būna košmarikai, kai apskritimus reik išpjauti - neturiu jokių protingų įrankių ar mašinų, tai ieškau tada visko aplink, kas apvalu būtų ir tiktų pagal dydį. Pvz. manajame baimių skrebuke apskritimus brėžiau pasiėmusi CD. :)

    ReplyDelete
  7. Tai ir gerai! Bet kas apvalus ir tinka. As kampus apvalinu irgi su kuo nors apvaliu, o juk yra daikciukas tam :-)
    Šiaip su skrestuvu galima ir zinoma tau super daikciukas tam, bet mano suluzes buvo, cha, tada kai reikia ir nėra.

    ReplyDelete