Wednesday 15 August 2012

Mainų Ratas Nr.9 - tema kontrastai ir antonimai






















Iš pradžių gal ir teko pasukt galvą ką čia suskrebinus tokia tema. Bet paaiškėjo kad net trys atsakymai į temą buvo atsakyti.
Šį kartą užduotį organizavo Assol iš 'Popierinių Stebuklų' su tema kontrastai ir antonimai (skamba beveik kaip matematika ir fizika :-)

Šiandien jau yra paskutinė diena visa tai priduoti ir pristatyti, bet jei norite dalyvauti sekančiame mėnesiniame žaidime, visos taisyklės yra atskirame mano parašytame poste 'Mainų Ratas'.

Taigi, atsakant į temą, pirmas kontrastas/antonimas, kurį aš ir pradžioje sugalvojau yra pavaizduota Olimpinių žiedų išdėstymo forma, o kalbamas apie tingias vasaros dienas. Taigi sportas - tinginystė.
Antras kontrastas/antonimas - čia kurį aš supratau vėliau, turint begalę įvairių popierių, kažkaip ėmė ir gavosi, kad tik vieną popierių panaudojau, net nebandant specialiai - taigi popierių skrynios - o jų čia tik vienas.
Trečiasis būtų dalykas, nors aš aprašinėjus tingias dienas, mūsų, kaip ir visų kitų gyvenimas yra užimtas, užimtas, užimtas...Tinginystei ten laiko nėra. Yra tik tai, kad vasarą niekur nevažiavom, nesivaikėm kelionių ir dar kažko. Žodžiu nors ir 'tingios' dienos - bet jos labai užimtos.

Na o dar ketvirtasis dalykas būtų, jei jau visiškai nusifilosofavus, tai kad nežinau dar kaip, bet vat radau laiko suskrebinti. Skrebinimui laiko nėra šiom dienom, noras yras, laiko nėra, bet ėmiau ir padariau. Žodžiu laiko nebuvimas - ir jo kartais šiek tiek buvimas.

Tai tiek.
Nuotraukose matomos lengvos iškylos, savęs fotografavims, vaiko stebėjimas, nagų lakavimas, grožėjimasis gamta. Ach, kaip miela.

Dėkui už vizitą :-)



3 comments:

  1. Maladiec! Toks zavus skrebukas ir taip isradingai sumastei kaip ikomponuoti begalybe nuotrauku. Labai labai patiko!

    ReplyDelete
  2. Labai idomus darbelis - ir sugebek tu man tiek daug skirtingu nuotrauku i viena skrebuka sutalpinti... grazumelis :)

    ReplyDelete
  3. grazu! :) ir tiek daug nuotrauku vienoje vietoje, graziai ziurisi :)

    ReplyDelete