Wednesday 20 October 2010

'Rudenio papuošalai' skrebukas









Skrebukas darytas scrapping.lt skelbiamam konkursui 'rudenio skrebinimas'. Bent jau mane visi vykstantys konkursai, nesvarbu kurioje šalyje ir ar aš juose dalyvauju ar ne, įkvėpia skrebinimui išvis...mano įkvėpimas ;)
P.S. Specialiai nesistengiau, bet gavosi lizdelis, kuris būtų vadinasi kopijuotas nuo skrebukės Irmos. Susukau iš džiovinto lapo, norėjau gal kokios gėlės ar papuošimo, bet užsibaigė kaip lizdas ;)

Ačių už žiūrėjimą! ;)

6 comments:

  1. Padarė įspūdį tavo rudeninis skrebukas. Toks profiškai atliktas ir detalės traukia žvilgsnį apžiūrėjimui. Tikrai geras :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Nuėjau pasižiūrėti į konkursinius, daug gražių yra, bet nustebau kad tavasis nelaimėjo nugalėtojos titulo. Bet kaip sakai, smagu dalyvauti 5vairiuose konkursuose kadangi ir konkurso rengėjų skoniai labai skiriasi ;)
    Pritariu Jurgitai, tikrai profiškai atliktas. Pradedant nuo detalių įvairumo: Nertiniai, karpiniai (ta bordo gėlė man nerealiai čia tinka), rub-onai, sendinimas...čia tiek visko sluoksniuota, bet viskas dera ir puikiausiai perteikia Anglijos 'countryside'.
    Dar 10 balų verta pati idėja skrebinti ne tipiškas "my cute kid" nuotraukas. Ypač tai kuri pagrinde skrebina vaikų nuotraukas, tai puikus postūmis skrebinti kitas temas. BRAVO!!! man žiauriai patiko šis skrebukas ;)

    ReplyDelete
  4. Dekui merginos uz siltus zodzius labai!

    Jurgita - del profisko tai nezinau! cha, cha ;)bet smagu kad patiko!

    Irma - dekui uz visus pastebejimus ir smagu taip pat girdet, kad ir tau patiko! Tu cia musu pagrindine/didziausia teiseja esi skrebuku pasaulyje! ;)
    P.S. rub-on'u cia nera, as ju nenaudoju, nesu fane, nes sekmingai nesigauna.
    Beje, tas popierius zalias irgi nera mano favourite (mano Mamai tokia zalia zinau patiktu), tad viskas truputi senamadiskai ir gan niurokai mano akimis ziurejosi...bet stumiau, stumiau kol kazka isgavau ;)

    ReplyDelete
  5. there is so much beautiful detail on this page! it is gorgeous

    ReplyDelete
  6. kai nuejau paziureti kas laimejo konkursa,tai pirma mintis pamacius si skrebuka buvo- va nugaletojas. labai patiko sis skrebukas, istyrinejau visas detales ;) super!!!

    ReplyDelete