Tuesday 4 October 2011

...tie metų laikai...

Pradžioj nuotraukų... Pirmas mobilus įrašas. Kaip man patinka, tiesiog visas pasaulis tavo delne.

Ėmė ir susipynė tie metų laikai...Dar savaitgalį buvo galima maudytis jūroje, ir dar šiandien visai nešalta, nors tuo pačiu jau ruduo, bet dar vis tie medžiai lyg žaliuoja...O užėjus į sodų parduotuvę - še tau jau ir visos Kalėdos! Ir Henriukas lyg vakar gimęs (galvoje), bet jau 10 mėnesių, ir kai pernai būdama su juo pora sav.amžiaus toje pačioje parduotuvėje galvojau, oi kaip gaila, jis nieko 'nesupranta', šiemet jau aš galiu džiaugtis, kaip smagu, jis į viską reguoja (judančius gyvius, lemputes)...

Tas džiugina mane, esu didelė Kalėdų fanė, man tai didelis, svarbus, džiūgus metų įvykis! Taigi jau kaip aš jų lauksiu, bet geriau kad jos ir dar neskubėtų!

6 comments:

  1. Dar kažką daugiau rašiau, bet jau ai, neuzsiliko ;)

    ReplyDelete
  2. Vau kaip pas jus viskas taip ankstis :O as tai nemegstu kai taip anksti pas mus (o pas mus kazkaip viskas tik lapkriti kaledomis prasideda..) tad man keista... ir kai ateina tos taip lauktos kaledos jautiesi kazko pavarges ir nebera tos tokios sventines nuotaikos.. bet tikiu man siemet bus kitaip :D tad laukiu kai eisim rinktis eglutes ir ja puosim :)) ach, bet per tave dabar uzsisvajojau... kokias dovanas rinksims, pagal koki recepta meduolius kepsim... kaip namus puosimes :D

    ReplyDelete
  3. stai kur tu dingus, pas Kaledu seni su slepetem isvarei :)))
    as kazkaip noriu Kaledu jau dabar :))) nes man lapkritis tikrai haloovyninis menuo :)

    ReplyDelete
  4. fainos nuotraukytes...ilgai tu cia dingus buvai...pasirodo pas seni Salti i siaure buvai isdumus :):)
    P.S. Jei ne paslaptis, ar galetum isduoti, is kur atradai tuos skaitmeninius remelius uzdetus ant pirmos ir paskutines nuotraukos?
    Buciau laaabai dekinga ;)

    ReplyDelete
  5. Ot tai tau... Rašiau ir dingo!

    Žodžiu čia daryta tai iPhone'u. Atsisiunti nemokama application kuri vadinasi Instagram. Ten yra keli filtrai joje, būtent šis vadinasi Nashville. Spaudi kad pakeistų parinkta tavo nuotrauka vat ir viskas. Beje tu juk minejai tavo vyras turi iPhone, net gi pamenu koks tai LO buvo, vaikučiai sėdi vežimėly kokioj tai DIY shop. Ar ne? ;)

    ReplyDelete
  6. Aha! tai iPhone ir pakeicia nuotrauku spalvas ir taip pat uzmeta ta juoda filmo juostos rema (?)
    Yep, MB turi iPhone (man iPhone per daug funkciju...ir siaip technologja mane neveza :) Jau antras skrebukas su jo iPhone nuotraukom darytom: pirmas kaip atspejai kur jie DIY parduotuvej, antras ligoninej su praskelta maziaus kakta. Sekancia savaite isleidzia nauja, patobulinta iPhone. Sakoma kad nuotrauku kokybe ant tiek bus patobulinta (sensoriu padidina), kad nuotrauku bus panasui DSLR. Ziuresim kas ten bus ir uz savaites atreportuosiu ;)
    Aciu uz atsakyma ;)

    ReplyDelete