Wednesday 29 September 2010

Gausiai, iš idėjos...









Kai daug visko ima ir prisikaupia, reikia imtis ir tvarkytis, retinti...
Tad vat sėdau vienu ūpu ir padariau visą pulką atviručių, panašių, varijuojančių.

Esu ebay naudotoja, tik kartą esu pardavus, bet pirkus nemažai, nes taip juk patogu, prisiregistravimas tik vienas, o prekių įvairovė ir gausumas - nors imk ir dienom sedėk, patogiau ir būti negali. Tad galvoju, ta proga įdėsiu aš jas prekybai, visiškai už centus, bet vat man feedback skaičiui didesniam pakelti ;) Na tiesiog, iš idejos. O jei neišpirks, kas liks sunaudosiu ir nešiu į karito parduotuvę, cancer research karito parduotuvė šiuo metu priima tokio dydžio atviutes, kuria paskui parduoda už vieną svarą, taip remdami vėžio išieškojimo asociacijas ir t.t. Perdaug nesigilinu, svarbu kad kažkuo kažkaip remiu ir vat širdyje dėl to smagiau ;)

Thursday 23 September 2010

Tik Vyrams...

Blizgūs lipdukai atviručių gamybai man visad praverčia ;)







Dėkui, už žiūrėjimą ;)

Tuesday 21 September 2010

Lietingos dienos (skrebas nr.3)



Kai dešimt pasieksiu, tada nustosiu skaičiuoti ;)

Skrebukas darytas Irmos Perednes konkursui - 'lietingų dienų' skrebinimas.
Kadangi aš savo vaikų dar neturiu, o visos liūdnos akimirkos dažniausiai neįamžinamos nuotraukose (laidotuvių kokių žinoma, kad neskrebinsi), tai reikėjo imtis kažko kito.
Turėjau, kaip ir pati Irma minėjo, vaiką (save) verkiantį ant kalėdų senio kelių, bet neradau...tada galvojau, pasiskolinsiu iš interneto platybių vestuves lietuje...O tada dar geriau sugalvojau, kad kam man ka skolintis, juk mano pačios vestuvės buvo per žiaurų orą, lietus ir vėjas, lapkričio galas - manau puikiai išpildo užduotį...nebuvo jos tradicinės, be baltos suknelės ir be minių, todėl ir nuotraukų gamtoje (kaip kad pridera) nėra... cha,cha ;)
Nuotrauka naudota prieš išsiruošiant.
Jungčių, užuominų ir viso kito - bandykite atrasti patys.




Čia pati suknelė įkvėpimui ;)

Bėje labai gerą websaitą atradau, kur 'išmokau', ir gavau ideją šiam LO, kad nereikia, nėra būtina ir netgi labai gražu, kur nėra visas lapas skrebinamas, tiesiog tik dalis. Man patiko.
Ačiū už žiūrėjimą ;)

Monday 20 September 2010

Mergytei...





Buvo daryta vienai gerai pažystamai dėstytojai, jos jau nebe visai naujagymei (tuo metu) mergaitei. Daug darbo kai reikejo ranka raides išpjaustyt, nors ir žinoma naudota tam šablonas (template). Puošta, dekoruota blizgiais lipdukais, štampais ir piešinukais. Ačiū, kad žiurėjote ;)

Friday 17 September 2010

Scrapbooking Nr.2 - 'Ginormous'




Antrasis skrebukas lenda į dienos šviesą! Tikrai daug šviesesnis ir laimingesnis nei pirmasis ;)
Skrebinta savo malonumui (ne konkursui), viena iš akimirkų atostogaujant Benidorm'e, Spain, kai užsukome į zoologijos sodą ir vat aptikome ne tik fauna, bet ir flora ;)
Kaip ir matosi nuotraukoje, kalbama apie dideli kaktusą. O gigantiškas jis buvo tikrai.
Žodį Ginormous sudaro - gigantic + enormous žodžių junginys, kurie abudu reiškia milžinišką.
Raidės ir gėlė saulė išpjautos su cricut mašina, t.p. žolė. Visa kita matosi štampuota, o tas raudonas-ružavas pavingiavimas klijais/rašikliu išpieštas ir apibarstytas aksomo dulkėm.
Debesėliai mano nupiešti, iškirpti ir uždėjus ant balto popieriaus, aplink kempinėle padažyta kreidoje, patepti.
Eskizas imtas iš Pagemaps.com, buvo nusipieštas mano ant popieriaus, bet jau būtent iš jų websaito originalaus nerandu. Labai tiksliai nesilaikyta, savaip nukrypta.
Taigi visas džiaugsmas, ačiū kad žiurėjote ;)

Pirmasis 'skrepas' ir Cricut Expression šventimas



Valio, valio!

Didelis pasiekimas ir džiaugsmas čia man pačiai PAGALIAU 'įsiveliant'į šį nuostabų hobį!
Ir, koks džiaugsmas - aš turiu Cricut pjaustymo mašiną. Woohoo!
Ėmiau ir be jokios sąžinės graužaties pasidovanojau sau pačiai (mums nereikia prabangių rankinių ar batelių);)

Vis iki šiol tik atvirutes dariau ir dalinau jas svarbiems ir ne visai svarbiems žmonėms. Smagus užsiėmimas, bet kai žinai, kad prasedėjus vieną-tris valandas jas darius jos turbūt nukeliauja į šiukšlių dėžę(ne, ne pas visus), tada imi galvoti ir taip vat mintis gimsta, kad scrapbooking vis delto yra vertingesnis dalykas. Viskas lieka tau, tavo ateičiai ir mylimiems žmonėms. Ir tik per didžiausia stichinę nelaimę visa tai tik gali prarasti.

O į skrepą buvau užvesta visai netyčia, Irmos Peredne jau kelis metus atgal, tik vis neprisiruošiau (turbut tik savo galvoj) to pradėti. Ji tik tiek galiu pasakyti yra - amazing! Ir dar vienas dalykas padėjo tai pagaliau pradėti, nes Irma kažkur buvo pasakiusi (kiek pamenu ji minėjo, kad tai kažkieno kito net žodžiai), kad nereikia galvoti, kad skrepinti tik reikia nuo vaikystes iki dabar. Žodžiu, nebijoti ir ryžtis skrepinti šių metų, ar prieš penkis metus ar vaikyste, be jokios sekos kaip pačio darbo, na o kai jau prisikaups daug layout'ų tada žinoma, juos galima sudėti pagal metus ir šiaip jums patinkančią tvarką. Taigi ačiu tau Irma už ideją ir vertingus žodžius ;)

Šis layout'as yra irgi susijęs su jos blogu. Kas mėnesį ar kas kiek būna kuriamos jos pačios užduotys(?), taigi mano pirmasis skrepas su iš jos panaudota užduotim Random Inspiration Challenge #10: Inspired by Music. "Inspiruotas muzikos".
Čia pas mane viskas susipinę, ir pačios nuotraukos su tuo, ir užvardinimas (bėje užvardinimas ir labiausiai reikalingas kaip šios užduoties išpildymas).

Daina naudota M.Jackson's 'Black or White'. 'Juoda ar balta'- klavišai su tuo susiję, bėje dainoje juk sako 'no matter if you're B or W'(nesvarbu ar tu juodas ar baltas)....taigi ir muzikoje, pijanino skambėjime nesvarbu kokie klavišai spaudžiami, jie visi vienodai gražiai ir intriguojančiai skamba.

Bėje, dar būtų čia labiau man pačiai pastebėjimas, su begale popieriaus įvairaus spalvoto aš turiu, pasirinkti tai kaip 'juoda/balta' yra labai keista. Nu bet gi niekur tos spalvos nedings...bus ir jos ištrauktos į dienos šviesą. Kartais kas mažiau yra daugiau.

Ir tik pažiurėkite kokias šaunias gėles ir raides cricut'tukas gali 'nudirbti' ;)





Ačiū, kad žiurėjote ;)