Wednesday 30 January 2013

Pirmoji Gruodžio savaitė įveikta




Viskas paprasta ir aišku, daugiausia nuotraukos kalba. O už jų, užkišimai su užrašymais. Labai patiko man  šis greitas procesas tokio būtent formato, ir kodėl aš taip ilgai laukiau. 
Daugiau bus kažkada vėliau :-)                                                                                                                 

Tuesday 29 January 2013

Pravėriau spintelę...

Ir taip džiaugiuosi. Nes užtruko vos pora val man įveikt 1savaitės december daily (kasdieninis gruodis).

Patiko žaist su rub'on'ais. Nebūdavo jie niekad man tokie sėkmingi, o šie iš october afternoon labai puikus ir gerai, lengvai užsitrina.
Kokybiškesnės foto rytoj! ;-)

Thursday 17 January 2013

Vis dar gyvenam Kalėdomis...

Nors Živilė sako, kad rodyti Kalėdų meną Sausio mėnesį yra nyku, o Kaunas dar vis laiko savo eglę iki Vasario mėnesio tai drąsiai pasirodysiu, kad ir aš nesedėjau tik rankų sudėjus ir tikrai buvau pravėrus savo skrebo/popieriaus spintelę.
Yra visokių nuomonių apie atvirukus ir jų meilę jiems..Bet kadangi juos vistiek reikia 'dovanoti' ir kaip lentynos lūšta nuo popieriaus, taip rankos dar labiau nekyla leisti pinigus ant jau 'gatavų'. Pirkau, bet tik kelis ir tik tiems kam į LT siunčiau, nes manau smagu kažką 'angliško' gauti. :-)







Turiu prisipažinti, kad nieks pasaulyje nedaro gražesnių atvirukų už Danielle Flanders, seku aš ją jau gerus porą metų ir vis dar nenustojamai žaviuosi, tikras įkvėpimas ji yra.
Jos darbai nuostabūs ir ypač tinkantys Kalėdoms, nes taisyklė 'mažiau yra daugiau' čia tikrai negalioja (gerąja prasme).

Geros dienos ir ačiū Jums už būsimus komentarus ;)