Monday 27 June 2011

Get Picky and Get Creative



Here's the layout that I'm submitting for Get Picky June Sketch challenge #9 based on the sketch provided.





And here is my second entry for June challenge at Get Creative based on this sketch.





Thanks for visiting!

------------------------------------------------------------------------------------

Kaip jau ir turbūt supratote, skrebukas darytas get picky blogui, o atvirutė get creative. Dėkui, kad užsukate ;)

Tuesday 21 June 2011

mažas mažas laimėjimas ;)


Noriu pasidžiaugti ir pasidalinti su jumis, kad su keliais įrašais žemiau kur rodžiau tėvo dienos atvirutes dvi, patekau Card Patterns į 'super six winners'. Labai malonu. O laimėjo pirmąją vietą iš tų šešių mergina vardu Diana.
Dabar galiu prisikabinti tokį svarbų medalį, che, che ;) Kaip prekybos centras Tesco pas mus sako: Every little helps ;)



pasiguodimui - užgriūna ir užgriūna kas kiekviena vakarą ir dieną, ir pasižaidimai su popieriukais vis nesigauna, kad ir kaip nesmagu, bet....būna juk tokių dienų...ar ne?

Sunday 19 June 2011

bright and summery



This card is made for two challenge blogs. First one is my newly discovered challenge blog Get Creative, I was very happy to find them, it's different from lots of other blogs I've already seen, they run four challenges a month, all different and with a twist, try it out yourself, I've found it all very exciting ;)
So the challenge I'm participating in is to make a card adding six elements to it and they all got to be the same. I love it.

The second challenge blog is also one of my favourite ones The Play Date Cafe.
That's their colour pallete.

How could you resist to that? yum, yum! It makes me think of summer, pool, and all colouful cocktails you suppose to have, lol ;)
Thanks for stopping by! ;)

Atvirutė daryta dviems užduočių blogams, kurių linkus galite pamatyti įrašo viršuje.
Pirmojo, get creative blogo užduotis yra padaryti atvirutę panaudojant šešis kokius elementus, bet jie turi būt visi vienodi, dydis nesvarbu. Bėje, jei jums patinka užduočių blogai, šis yra vienas iš mano naujai atrastų, jie turi keturias užduotis į mėnėsi, gali visas keturias daryt, gali tik vieną...man patiko.
Antrasis blogas, reikia panaudoti spalvas iš duotos paletės. Ar gi jos neskanios? Spalvos ;)

Dėkui kad užsukote.

Thursday 16 June 2011

Father's Day cards

As we all aware this Sunday is Father's Day so I've made some father's day cards combining two challenge blogs.

The colour scheeme I've used is from The Ribbon Reel challenge blog...


...and the card sketch is from Card Patterns


And that's the result after combining them two;)







Here I'm combining Card Patterns and The Ribbon Reel challenge blogs.

Thanks for visiting! comments are highly appreciated.

Tuesday 14 June 2011

Project Life







Antroji savaitė įvyko...Kai bus -niolikta ar -ešimta atrodys, oho, tiek jau daug mes nugyvenom, pragyvenom.
Taigi vyko tas ir anas, kaip visada.
Iš arčiau nieko nerodau, žinau...bet jau kitaip ir nebus. Juk reikia kažka ir SAU pasilikti ;)

Turiu pasakyt ir gal pasikartot, man patinka šis projektas. Jei dvejojate, baikite ir pulkite į procesą. Jis labai paprastas, greitas ir aiškus. Taip kaip ir norėjau. O kokia vertė? hm, nereikia ir atsakymo.

Ir kas kad mano lapai dar visi palaidi, ir kas kad gal ne VISKĄ-VISKĄ užrašau, prisimenu, ir kas kad nuotraukos neredaguotos kartais ir/ar spausdintos namų sąlygom. Ir kas kad įvykiai kasdieniai ir nuotraukos nesuvaidintos, spalvos pešasi kartu. Tai ir yra visa to esmė.

Iki ;)

Projektas pagal Becky Higgins.

Friday 10 June 2011

Project Life pagal mane

Sugalvojau, kad ir man to reikia. Tiek daug visko vyksta, kad ir kasdieniško, kad ir paprasto, tiek daug minčių ir apgalvojimų, kad dekoruotais skrebukais visko neužpildysi. Beto yra tokiu dalykų gyvenime, kad skrebo iš to (tos temos, įvykio) nedarysi, o atžymet norisi.

Originali idėja, pats pavadinimas ir struktūra yra Becky Higgins. Nuėję į jos tinklaraištį rasite kaip tai galima vesti ir kitų gerų idėjų.

Patys produktai yra mano, tai yra albumas, kuris šiuo metu tik lapai, pasiseke gerus rasti, didesni net už dvylika x dvylika formatą, nuotraukom talpint...Visos korteles taip pat pačios darytos ir kai kas iš kitur iškirpta.

Pasirinkau aš variantą savaitinį. Nerašau kaip dienoraščio, kad tą ir aną dieną tas ir anas įvyko, tiesiog kas šią savaitę vyksta, kaip ir kuo mes gyvenam, kur einam, kokie pamąstymai ir mintys kyla. Nebent koks didesnis įvykis su data, kaip kad ir pats pastūmėjimas kilo - Henriukui suėjo 6 mėnesiai, taigi jei metus pildysiu - daves mane šis albumas iki antrojo gimtadienio ;)

Turėtų būti viskas paprasta. Su minimaliom dekoracijom, tiesiog žurnalizmas tik. Neturėtų tau skaudėti galvos ar derės ar ne viskas. Man patinka. Aš turiu lapelį kur užsižymiu tą savaitę kas vyksta, tada prisėdu viena vakarą (sekmadienį) ir visą užpildau, paprasta kaip du kart du. Žinoma, dar reikia turėt lapelių pasiruošus ir nuotraukas atsirinkt. Aš jas spausdinu su savo naujuoju printeriu, jis ten koks pagerintas, spec nuotraukoms sukurtas (kaip pliusas).








Čia lapelių aš pasidariau šiai savaitei, truputį vintage stiliaus. Man patinka tai, kad aš galiu ką tik noriu su šiuo albumu daryt...
Tai yra mano ir tik mano gyvenimas.

Gero savaitgalio ;)