Saturday 7 May 2011

...mamos apklotėlis/momma's blanket...


Here is my entry into Once Upon A... Sketch challenge blog. This LO 'momma's blanket' is based on my urge to make a blanket for my soon-to-arrive baby. And I can tell you it was more fun working on the sketch than it was day after day knitting this blanket, but I did get a sence of achievement and my baby got warthm and something (hopefully) to treasure. Thanks for visting!








Skrebukas darytas dalyvaujant Once Upon A...Sketch iššūkių tinklaraštyje.
Mano trijų savaičių mažulėlis, įsuktas į 'mamos' (čia manęs) numegztą apklotėlį. Megzti man nepatinka ir nelabai nemoku, bet kaip gi čia prasiversi su naujagimiu be savo 'padaryto' apklotėlio...
Žinojau iš kart, kad man tokio reikės ir nesvarbu kiek mezgimas trūks, bet leliukas bus laiku įsuktas, apklotas su mamytės apklotėliu. Berniukas - vadinasi būtinai mėlyna, na dar ir baltos dadėkime. Ant tėvų lovos paguldytas, toks mažas, lyg ryšulėlis kieno paliktas ;)

Žinutė verstūsi taip: Būsima mama nėra mezgėja, meilė ir užsispyrimas, kartu su daug valandų virbalų klebėjimu (tratėjimu) leido šiam ypatingam apklotėliui kurtis, kad laikytų mano mielą leliuką šiltai ir patogiai. (sorry, nekoks lt vertimas).

Dėkui už apsilankymą!

16 comments:

  1. labai svelnus skrebukas, tooks mielas, ta zydryne uzburianti.
    Sekmes konkurse!

    ReplyDelete
  2. jetus koks mielybe... ir ne tik skrebukas, bet ir apklotelis :) Skrebukas uzkrecia noru isisupti i ka nors minksto ir svelnaus :) Puikiai perteikei nuotaika!
    Ir sekmes konkurse ;)

    ReplyDelete
  3. Dekui merginos! Vasara cia jau pat, o as kazka ziemisko skrebinu ;)

    ReplyDelete
  4. kaip gera šilta ir jauku čia užsukus :)

    ReplyDelete
  5. pagrindas toks ziemiskas bei saltas, o pupuliukas apklotely isisukes toks siltas ir jaukus...Nuostabus skrebukas ir tu esi mano heroje kad nemokedama megzti sumanei pagaminti toki "labor of love" darba. As kitoki sprendima emiau--apkloteli siuvinejau kryzeliu is paruosto kit.

    ReplyDelete
  6. Nera kur issisukti, bet pagrindas yra is ziemisko rinkinio, todel tikrai ziemiskai atrodo ;)
    Oi Irma, turiu as pradetu ir turbut niekad bus neuzbaigti cross stiching darbeliu...apkloteli turbut kelis metus tektu siuvineti, cha, cha ;)

    ReplyDelete
  7. This is so sweet! Love it.

    ReplyDelete
  8. grazus darbelis, toks siltas kaip mamos antklode :) Visos spalvos labai dera ir nuotraukytes labai fainos! Saunuole kad pabaigiai megzt apkloteli, maniskis tai tebeguli nepabaigtas...

    ReplyDelete
  9. Oh goodness...this just warms my heart! I ABSOLUTELY LOVE THIS! I love the sweet photos, the sentimental feeling behind it. This is what my challenge blog is all about! THANK YOU for sharing this gorgeous layout with us :o)

    ReplyDelete
  10. nereali meilybe :) spalvos, nuotraukos tiesiog nuostabios!! o apklotelio istorija nereali, tiesiog pagarba.. man megzti tai kaip neimanoma misija.. nors ir kaip bejausciau silpnybe megztiems dalykeliams... o cia tiesiog irodei kiek turi uzsispyrimo :) saunuole mamyte :) tikrai, pagarba ;)

    ReplyDelete
  11. This is such a precious layout....beautiful colours and beautiful pictures!
    Thanks so much for playing along at Once Upon A. .. Sketch!

    ReplyDelete
  12. Che fantastica pagina! Le foto sono meravigliose e tutto il LO è perfetto! Brava!

    ReplyDelete
  13. Soft, sweet and beautiful!!! Just gorgeous!

    ReplyDelete
  14. This is simply gorgeous. It is so soft and cozy, perfect for a baby layout! Thanks for playing!!

    ReplyDelete
  15. Delightful baby lo. I love it! Thanks for playing!!!

    ReplyDelete
  16. This is such a soft & pretty layout - thanks for playing at Once upon a Sketch...

    ReplyDelete