Friday 10 June 2011

Project Life pagal mane

Sugalvojau, kad ir man to reikia. Tiek daug visko vyksta, kad ir kasdieniško, kad ir paprasto, tiek daug minčių ir apgalvojimų, kad dekoruotais skrebukais visko neužpildysi. Beto yra tokiu dalykų gyvenime, kad skrebo iš to (tos temos, įvykio) nedarysi, o atžymet norisi.

Originali idėja, pats pavadinimas ir struktūra yra Becky Higgins. Nuėję į jos tinklaraištį rasite kaip tai galima vesti ir kitų gerų idėjų.

Patys produktai yra mano, tai yra albumas, kuris šiuo metu tik lapai, pasiseke gerus rasti, didesni net už dvylika x dvylika formatą, nuotraukom talpint...Visos korteles taip pat pačios darytos ir kai kas iš kitur iškirpta.

Pasirinkau aš variantą savaitinį. Nerašau kaip dienoraščio, kad tą ir aną dieną tas ir anas įvyko, tiesiog kas šią savaitę vyksta, kaip ir kuo mes gyvenam, kur einam, kokie pamąstymai ir mintys kyla. Nebent koks didesnis įvykis su data, kaip kad ir pats pastūmėjimas kilo - Henriukui suėjo 6 mėnesiai, taigi jei metus pildysiu - daves mane šis albumas iki antrojo gimtadienio ;)

Turėtų būti viskas paprasta. Su minimaliom dekoracijom, tiesiog žurnalizmas tik. Neturėtų tau skaudėti galvos ar derės ar ne viskas. Man patinka. Aš turiu lapelį kur užsižymiu tą savaitę kas vyksta, tada prisėdu viena vakarą (sekmadienį) ir visą užpildau, paprasta kaip du kart du. Žinoma, dar reikia turėt lapelių pasiruošus ir nuotraukas atsirinkt. Aš jas spausdinu su savo naujuoju printeriu, jis ten koks pagerintas, spec nuotraukoms sukurtas (kaip pliusas).








Čia lapelių aš pasidariau šiai savaitei, truputį vintage stiliaus. Man patinka tai, kad aš galiu ką tik noriu su šiuo albumu daryt...
Tai yra mano ir tik mano gyvenimas.

Gero savaitgalio ;)

7 comments:

  1. OOO koks projektas, grazus ir dydelis :)
    Zinok dziugu,kad tam pasiryzai, ateityje nesigailesi :) ;)
    As tai va pabandziau gruodzio menesio ir supratau kad man daugiau jokie jornalingai nelimpa.Nors savo nestumus ir vaiku pirmus metus turiu aprasiusi metu kalendoriu knygelese,tiesiog buvo patogu :) Siai dienai turiu net imauciu su kisenelem, jos taip ir guli kazkur, svarbu juk tureti :)))) Tau linkiu kuo geriausio dienorascio vedimo :)
    Knopkiniukai

    ReplyDelete
  2. Gorgeous work. Really beautiful

    ReplyDelete
  3. labai smagu, matyti kasi zmones ryztasi tokiems dideliems projektams :) man irgi visada labai grazu stebeti Ali Edwards dienorastinio tipo skrebinima :)
    Sekmes tau skrebinant taip :) tikiuosi kartais parodysi viena kita savo puslapiuka is sio projektelio :)

    ReplyDelete
  4. Dekui merginos! Thanks Nadia! ;)

    Knopkiukai, aš irgi dariau (bandžiau) gruodį, irgi nelabai prilipo(patiko) gal bandysiu dar kitamet, o gal net kai vaikas didesnis..o knyga kaip kalendorių ir aš turiu, vedu. Ten net 5 metu ji. Patogu.

    Laurute, projektas gal tik atrodo kaip didelis, bet viskas ten labai paprasta ir greita! Stengiuos tik žodžiais jį svarbiausia/pirmiausia "puošti" ;)

    ReplyDelete
  5. Puiku, dailu!!! As esu darius vieos savaites toki projektuka...noreciau ir dar karta pakartoti.
    Tavo mazylis toks fainutis su tom apuokiskom akim:):):)

    P.S.As maniau kad 'Project Life' yra Ali Edwards o ne Becky Higgins kudikis (?)

    ReplyDelete
  6. super projekteli vedi! tikiuos pasirodysi karts nuo karto kaip sekasi :) laba idomu sekti ir pasisemti tokiu ideju savo ateiciai :)

    ReplyDelete
  7. Neisivaizduoji kaip sazine nubudo, kad to dar nezinojau su dukryte :( O uzsarysta tiek ne daug...
    Aciu kad pasidalinai, super ideja ir igyvendinimas. O dar kai turi printeri salia, tai is vis pasaka :)

    ReplyDelete