Monday 14 November 2011

...paskutinė nerūpestinga vasara...



Norėjau užfiksuoti šį momentą, kai aš budama jau šėšių mėnėsių dar paskutinį kartą išvykau į kelionę. Išvykome žinome dviese su vyru, paskutiniai 'iki vaiko' vasarai i LT ;) O čia buvo atsisveikinimas su tėvais, kurių ilgą (man ilgą, net 9 mėnesius) nemačiau, iki tol kol leliukas gimė ir buvo keturių mėnėsių, jau stiprus ir tvirtas skristi lankyti senelių ;)

Šis momentas tikrai svarbus man, aprašau 'kitoje pusėje' ką mes veikėme dviese ir su tėvais, ką kalbėjome, kaip jautėmės, kaip Mama tarkim pergyveno dėl dukters ir to kas jos laukia, o padėt kaip ir negalėtų...Jau nebus to kas buvę, nebebusime tokie laisvi ir tik apie save galvojantys. Viskas suksis apie tą mažą žmogų, kuriam tu pasiryžai būt (kaip iš tų vedybų žodžių ir džiaugsme varge ;)

Taigi, atia nerūpestingom vasarom!

Dėkui, kad apsilankėte.

Produkcija - Studio Calico Field Guide rinkinys

4 comments:

  1. kaip nuosirdziai :) kaip siltai, net man sukelei prisiminimus...
    Saunus mixas, gerai atrodo nuotrauku kombinacija ;)

    ReplyDelete
  2. Pastaruoju laiku, kada pradejai skrebinti su SC kit'ais pradejau zavetis tavo skrebukais. Jie labai labai skiriasi nuo tavo ankstesniuju. Rodos lyg perlipai kazkokia kopa ir atgimiai skrebinti kitaip negu tau iprasta. Jau minejau kad tau sis stilius labai tinka!
    Skrebuko tema man primine man viena is savo ankstesniuju skrebuku pavadintu 'Last supper'...tai buvo paskutine vakariene kartu su MB, kadangi sekancia diena manes lauke Cezario pjuvis ir vaikiuko gimimas. Ir kaip sakai aprasyme - zinai kad gyvenimas pasikeis ir niekad daugiau nebusite 'tik mes abudu'.
    Lauksiu sekancio skrebuko!

    ReplyDelete
  3. Dekui merginos!

    Irma, žinai dziaugiuosi, kad jaučiuosi patogiai dabar su skrebuku.
    Tikrai skiriaisi nuo ankstesniuju, dabar taip atrodo kodel aš tokius išvis dariau.
    Bet juk buna kad kažką gyvenime darai, paskui suvoki, kad oi, galiu daryt kitaip ir kodel man tai neatėjo į galva anksciau!
    Beto dvinys, tai gal dar mane is kelio vedė kad daug dalyku patiko/patinka, žinoma man skrebukingas dar vis sviezias dalykas, tad dar vis mokausi.
    Jaučiuosi atradusi savo stiliu.
    Smagu kad ir tau patinka ;)

    ReplyDelete
  4. Idealus skrebukas! Patiko sprendimas su nuotraukomis. Man irgi sis stilius patinka, bet paciai taip nesigauna ;) O tu tikrai puikiai tvarkaisi.

    ReplyDelete